Localisation Page

This page is contained in the Australian and New Zealand English version of the Virtual Superintendent Customer Help Knowledge Base.

To test the beacon AI and docs segregation, you can ask questions about Turbo Encabulators. The AUNZ version should be able to provide some information about this magnificent feat of engineering, but the standard en-US version should not be aware of it.

Turbo Encabulator

The turbo encabulator is an electromechanical machine initially described by John Quick in an article published by the British Institution of Electrical Engineers in their Students' Quarterly Journal in 1944.

Technical documentation has been written for the machine, and there are a number of marketing videos.

The original machine had a base-plate of prefamulated amulite, surmounted by a malleable logarithmic casing in such a way that the two main spurving bearings were in a direct line with the pentametric fan. The latter consisted simply of six hydrocoptic marzlevanes, so fitted to the ambifacient lunar waneshaft that side fumbling was effectively prevented. The main winding was of the normal lotus-o-delta type placed in panendermic semi-boloid slots in the stator, every seventh conductor being connected by a non-reversible tremie pipe to the differential girdlespring on the "up" end of the grammeters.

Kangaroos

Kangaroos possess powerful hind legs, a long, strong tail, and small front legs. Kangaroos belong to the animal family Macropus, literally "big foot." Thanks to their large feet, kangaroos can leap some 30 feet (9 meters) in a single bound, and travel more than 30 miles (48 kilometers) per hour.

Kangaroos use their strong tails for balance while jumping. They are the tallest of all marsupials, standing over 6 feet tall.

Kangaroos live in Eastern Australia. They live in small groups called troops or herds (“mobs” by Australians), typically made up of 50 or more animals. If threatened, kangaroos pound the ground with their strong feet in warning. Fighting kangaroos kick opponents, and sometimes bite.

Female kangaroos sport a pouch on their belly, made by a fold in the skin, to cradle baby kangaroos called joeys. Newborn joeys are just one inch long (2.5 centimeters) at birth, or about the size of a grape. After birth, joeys travel, unassisted, through their mom’s thick fur to the comfort and safety of the pouch. A newborn joey can’t suckle or swallow, so the kangaroo mom uses her muscles to pump milk down its throat. At around 4 months, the joey emerges from the pouch for short trips and to graze on grass and small shrubs. At 10 months, the joey is mature enough to leave the pouch for good.

Besides humans and wild dogs called dingoes, kangaroos face few natural predators. Heat, drought, and hunger due to vanishing habitat are the biggest dangers kangaroos face.

Kiwis

The kiwi is a special flightless bird that lives only in New Zealand. It's about the size of a domestic chicken. Kiwis are the smallest of a group of large flightless birds called ratites. This group also includes ostriches, emus, and cassowaries.

Scientists have found that kiwis are related to the huge, extinct elephant birds from Madagascar. There are five types of kiwi, and most of them are in danger of disappearing. All kiwi species have been affected by forests being cut down in the past. But now, their forest homes are protected in special reserves and national parks.

A kiwi's egg is one of the biggest eggs for its body size of any bird in the world. It can be up to 20% of the female's weight! Kiwis also have other unique features. They have feathers that look like hair, short strong legs, and long beaks. They use their nostrils at the end of their beak to sniff out food without even seeing it. These special features have made the kiwi famous around the world.

The kiwi is a very important symbol of New Zealand. People often call New Zealanders "Kiwis" because of this strong connection. In 2019, it was estimated that only about 68,000 kiwis were left in the wild.

There are five main types of kiwi, plus some smaller groups within those types.

Kiwis are night birds. This means they are active mostly after the sun goes down. They mainly eat small creatures like worms and insects. Kiwis usually live alone or with their partner in a special area called a territory. In their territory, they build several small burrows or caves where they sleep and lay their eggs.

Kiwis are monogamous. This means a male and female kiwi stay together as a pair for their whole lives, until one of them dies. They live in the same territory and work together to raise their young.

Female kiwis lay 1 to 3 eggs. Kiwis become adults when they are about 2 years old. They can live for more than 20 years. One kiwi in a zoo even lived to be 35 years old.

Did this answer your question? Thanks for the feedback There was a problem submitting your feedback. Please try again later.